Mercedes Arocs nu ook zonder spiegels

Op de Bauma 2019 heeft de Mercedes Arocs heel wat nieuwe voorzieningen gekregen. Nagenoeg alle nieuwigheden van de Actros zijn als optie verkrijgbaar op de nieuwe Arocs.

Elke Arocs (behalve de betonmixers) beschikt nu standaard over een verbeterde versie van de snelheidsregelaar PPC, die speciaal tot zijn recht komt bij het vervoer van bouwmaterialen. Bovendien zijn de MirrorCam, Active Brake Assist 5 (enkel in combinatie met de onderrijbescherming voor twee- en drieassige voertuigen) en de multimediacockpit ook als optie verkrijgbaar voor de Arocs. De Arocs kan ook als optie worden uitgerust met een bandenspanningscontrolesysteem met een nieuw weergaveconcept.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo