Ook Aertssen koopt tien Nikola Tre

Ook Aertssen was aanwezig op het lanceringsevenement van Nikola in Scottsdale (Arizona). De firma uit Stabroek plaatste meteen tien Nikola Tre waterstoftrucks in voorbestelling en onderzoekt intussen hoe het zelf waterstof kan produceren via eigen windmolens en zonnepanelen.

Aertssen Group onderzoekt de mogelijkheid om zelf waterstof te produceren uit eigen windmolens en zonnepanelen. “De eerste gesprekken voor de bouw van een waterstoftankstation op de nieuwe logistieke site in Verrebroek en op het zonnepark in Zelzate zijn lopende. De levertermijn van de Nikola Tre (die zal leverbaar zijn vanaf 2023, NVDR) geeft ons net voldoende tijd om de vergunningen en de bouw van een eigen waterstoftankstation rond te krijgen,” aldus Greg Aertssen, CEO van Aertssen Group.

“De Nikola Tre heeft een rijbereik van 800 tot 1200 kilometer. We zullen ook in staat zijn om duurzame verbindingen op te zetten tussen de belangrijkste Belgische havens in Antwerpen, Gent en Zeebrugge.” vertelt Sam Aertssen, Business Unit Manager Aertssen Transport & Logistics.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo