Ook DAF zoekt de beste chauffeur

Na Scania, Volvo Trucks en Renault Trucks is DAF het vierde merk dat een chauffeurswedstrijd organiseert. De finale van de DAF Driver Challenge gaat door in september, dan wordt gestreden om de titel “International DAF Driver Champion 2019”.

De wedstrijd staat open voor alle chauffeurs, ongeacht het merk waar hij/zij in rijdt. De DAF Driver Challenge begint met de inschrijving, waarbij de chauffeur uitlegt waarom hij/zij een waardige deelnemer is. Chauffeurs kunnen zichzelf inschrijven of genomineerd worden. De tweede ronde is een online test waaruit de beste presteerders uitgenodigd worden voor de landelijke finale op zondag 23 juni. De Belgische en Luxemburgse kampioenen worden uitgenodigd voor de internationale finale op 28 en 29 september op het Goodyear Testterrein in Colmarberg (GH Luxemburg).

Voor meer uitleg :  https://drivers.daf.com/nl-be

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo