blank

Peter Poelman is de nieuwe MD van DAF Trucks Belux

Bart Bosmans (38) werd recent benoemd tot European Sales Director bij DAF Trucks in Eindhoven. Peter Poelman volgt hem op als Managing Director van DAF Trucks België & Luxemburg.

Onder de leiding van Bart Bosmans deed DAF het bijzonder goed in België en Luxemburg. Peter Poelman (43) heeft zich ten doel gesteld de komende jaren de positie van DAF in België en Luxemburg verder te verstevigen. Hij vervulde tot nu toe de functie van Commercial & Operations Director bij Otis Elevator Company.

In zijn nieuwe functie zal Bart Bosmans verantwoordelijk zijn voor België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Rusland, Hongarije, Tsjechië & Slowakije en Turkije. Hij zal rapporteren aan Richard Zink, Directeur Marketing & Sales DAF Trucks.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo