Renault Kangoo Z.E. in Nederland verkrijgbaar als pick-up

Het Nederlandse bedrijf Veth Automotive, dat gespecialiseerd is in het ombouwen van bedrijfsvoertuigen, biedt een pick-upversie van de Renault Kangoo Z.E. aan.

De pick-upversie van de carrosseriebouwer Veth Automotive is gebaseerd op de Kangoo Z.E. Maxi en is verkrijgbaar met vier verschillende types bovenstructuur. De basisversie heeft vaste zijwanden en een achterklep. Een andere variant heeft een vlak laadoppervlak en openklapbare aluminium zijwanden. Een derde versie is identiek aan de tweede, maar biedt ook de mogelijkheid om te kiepen. Tot slot is er de vierde variant, met een veegvuilopbouw van lichtgewicht kunststof. De Nederlandse carrossier verduidelijkt dat dit voertuig bestemd is voor het onderhoud van parken, gemeentes, onderhoudsdiensten en andere firma’s die een duurzame mobiliteit in een stadsomgeving nastreven.

De Renault Kango Z.E. wordt aangedreven door een elektromotor van 44 kW of 60 pk die wordt gevoed door een accu van 33 kWh. Die kan in zes uur aan een laadpaal van 7,4 kW worden opgeladen. Na een uur laden – tijdens de middagpauze bijvoorbeeld – krijgt het voertuig er al een actieradius van zo’n 35 km bij. De basisprijs van deze elektrische pick-up (met een gekochte batterij) bedraagt 33.584 euro excl. btw. Optioneel zijn ook allerlei handige instrumenten verkrijgbaar (zoals optische signalering, gereedschapskisten, palenrekken, enz).

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo