blank

Rotra Zedelgem vervangt helft vloot met Volvo Trucks

De firma Rotra uit Zedelgem (die men niet moet verwarren met de Nederlandse Rotra-groep)heeft de jongste weken de helft van haar vloot vervangen met 18 nieuwe Volvo Trucks.

Vanuit Zedelgem biedt Rotra de bouwsector een ruim aanbod aan transportoplossingen, zoals vervoer van beton, grond en toeslagstoffen. Het beschikt hiervoor over 35 trekkers en 10 trucks. De nieuwe Volvo’s zijn van uiteenlopende types. “Het gaat om drie 6×4 trekkers van 500 pk voor uitzonderlijk vervoer, tien 6×4 trekkers van 460 pk voor kipvervoer, twee 4×2 trekkers van 460 pk en drie tridem bakwagens met containerhaaksysteem”, zegt Erwin De Rese, managing director van Derma Trucks, Volvo Trucks dealer in Brugge.

Zaakvoerder Steven Rotsaert is een overtuigde gebruiker van fleetmanagement-systeem Dynafleet : “Al onze trucks zijn ermee uitgerust. Zelfs de zes trucks van twee andere merken hebben het aan boord. Wij gebruiken alle functies: opvolging van de rijtijden, positionering, berichten, en natuurlijk ook Fuel & Environment”. Hiermee kunnen we verbruikscijfers beter opvolgen en de resultaten voor dezelfde taken vergelijken. Zo kunnen we bijsturen en de chauffeurs eventueel een extra opleiding laten volgen, bovenop de opleiding die alle chauffeurs krijgen wanneer we nieuwe voertuigen in gebruik nemen.”

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo