Schmitz Cargobull met lichtere laadbakken op Bauma

Schmitz Cargobull neemt aan het salon Bauma 2019 deel met een gamma laadbakken. Die vertonen zowel op het vlak van gewicht als van veiligheid enkele interessante innovaties. Zo is er een thermisch geïsoleerde S.KI-kipoplegger voor het transport van asfalt. De ingenieurs zijn erin geslaagd zijn ledig gewicht te verlagen. In datzelfde gamma laat Schmitz Cargobull ook een aluminium S.KI-kipoplegger zien met een nieuwe binnenbekleding in Okulen-plastic. Die bekleding moet de wrijving tussen de lading en de laadbak beperken en zo de kiephoek verkleinen. Ze voorkomt ook dat de lading aan de laadbak gaat kleven, waardoor er bij het lossen en schoonmaken minder tijdverlies is.

Bij de laadbakken op trucks kunnen de bezoekers een M.KI met een elektrische bediend schuifdak ontdekken. De chauffeur kan het dak vanuit zijn cabine of vanop de grond besturen, zonder op het platform te moeten klimmen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo