Sortimo lanceert de 5S-methode

Sortimo, dat inrichtingen voor bedrijfsvoertuigen ontwerpt, past de 5S-methode voor een efficiënt georganiseerde werkplaats toe.

De 5S-methode staat voor vijf acties (Sorteren, Schikken, Schoonmaken, Standaardiseren en Systematiseren). Ze heeft als doel de orde en netheid op de werkplek te optimaliseren en dit “voor een maximale productiviteit”, benadrukt Sortimo. De basiselementen van deze methode zijn: de nieuwe mySortimo-labels. Die zijn scheurvrij en vochtbestendig en kleven erg goed. Een kleurcode maakt een visuele herkenning mogelijk en een individuele beschrijving geeft de gebruiker in een oogopslag zicht op de inhoud van de rekken, lades, koffers en Boxxen van Sortimo. Bovendien heeft Sortimo dichtingsmateriaal voor gereedschap op maat ontwikkeld zodat dit tijdens het transport veilig vaststaat.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo