TDL investeert dit jaar nog 8 miljoen euro


TDL Group, de kersverse winnaar van de Logistics Employer of the Year, investeert nog dit jaar 8 miljoen euro in mensen en middelen.

TDL Group koopt dit jaar maar liefst 45 trekkers en nieuwe koeltrailers alsook flat en open trailers. Dit investeringsplan werd opgemaakt om de permanente groei te borgen. Daarnaast wordt er ook flink ingezet op HR & Preventie. TDL Group biedt via stages, traineeships en groeitrajecten maximaal kansen aan talent om zich te ontplooien. HR & Safety Director Leen Claes geeft aan dat er in 2019 maar liefst 12 professionele chauffeurs hun rijbewijs C of CE zullen behalen via TDL Group en de speciaal daarvoor ontwikkelde TDL Academy.

Volgens CEO Yves Vandeput komen deze investeringen zowel zijn klanten als zijn huidige en toekomstige medewerkers ten goede: “De logistieke wereld is volop in evolutie, het is de kunst om vandaag te investeren in wat de klant morgen nodig heeft.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo