Truck & Business Barometer : uw mening telt!

De nieuwe editie van de Truck & Business Barometer zal het vraagstuk van de vraag naar transport centraal stellen : is het einde van de economische cyclus voelbaar?

Blijft de vraag naar transport op het niveau van 2018? Wat is de impact van de brexit? Zoekt men in die context nog altijd even sterk naar chauffeurs? Heeft de doorgedreven strijd tegen sociale fraude in het transport nog effect? U weet het beter!

Twee keer per jaar sinds 2005 biedt de Truck & Business Barometer de gelegenheid voeling te krijgen met de Belgische transporteurs. Om hem up to date te houden hebben we uw deelname nodig. Het is uw mening, samen met die van tientallen collega’s, die ons in staat stelt de pols te voelen van de sector. Ik dank u dus reeds bij voorbaat om een vijftal minuten te willen besteden aan de hiernavolgende vragen. De antwoorden blijven volstrekt anoniem.

Deelnemen aan de Barometer

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo