B-Close organiseert ‘Dag van de Heftruckchauffeur’

De ‘Dag van de Heftruckchauffeur’, die op 8 mei doorgaat, is een nieuw initiatief van B-Close, met de bedoeling om de job van heftruckchauffeur te herwaarderen.

“Heftruckchauffeurs hebben een stressvolle job. Ze moeten dagelijkse deadlines halen in hectische omgevingen”, zegt Kurt Boudt, Marketing Manager bij B-CLOSE. Met momenteel meer dan 2000 openstaande vacatures, is er ook een grote nood aan bekwame heftruckchauffeurs in ons land. “Tijdens de Dag van de Heftruckchauffeur willen we alle heftruckchauffeurs bedanken voor het harde werk dat ze elke dag leveren”, zegt Kurt Boudt.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo