Best of Wallonia: succes gegarandeerd!

Best of Wallonia, dat per slot van rekening een nieuw evenement is, belooft uitstekend te worden: meer dan 2300 mensen hebben zich ingeschreven om de ruim vijftig exposanten te ontmoeten, conferenties bij te wonen en deel te nemen aan de Job Day.

Met dat cijfer mag Namur Expo vandaag een mooie toeloop verwachten en ook de nevenevenementen zullen veel volk trekken. De Waalse Gazellen Transport & Logistics is met 300 deelnemers bijvoorbeeld helemaal volzet. De Job Day heeft dan weer veertien bedrijven die naar personeel op zoek zijn en 300 kandidaat-werknemers aangetrokken.

U kan zich ook vandaag nog inschrijven!

Praktische info:

  • Wanneer? 28 mei 2019 van 9.30 u. tot 18 u.
  • Waar? Namur Expo, Av. Sergent Vrithoff 2, 5000 Namen
  • Toegang? Gratis, als u zich online inschrijft op www.bestofwallonia.be (code 10037)

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo