Brouwerij Lindemans kiest voor de binnenvaart

Brouwerij Lindemans maakt de Modal Shift in samenwerking met expeditiebedrijf JF Hillebrand en Trimodal Terminal Brussel. Alle export containers voor de Amerikaanse en Aziatische markt zullen per binnenschip van Brussel naar Antwerpen vervoerd worden.

Op Trimodal Terminal Brussel worden de speciale isolatiekits gemonteerd in de lege containers, voor deze vertrekken naar de Brouwerij in Vlezenbeek om te gaan laden. Het direct installeren op de Terminal in Brussel vermijdt een (dure) multistop.

Tussen de brouwerij en de Haven van Brussel worden trucks ingezet, maar in de containerterminal Trimodal Terminal Brussels worden de ladingen kriek en geuze naar Antwerpen verscheept. Dit laat Brouwerij Lindemans jaarlijks zo’n 600 vrachtwagens van de weg halen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo