Crown introduceert de DS 3040, een nieuwe dubbele stapelaar

De nieuwe stapelaar DS 3040 vormt een aanvulling op de populaire DT-serie dubbele stapelaars van Crown, met een hefvermogen van maximaal twee ton en hefhoogten tot 2,5 meter.

Zijn kleine draaicirkel en compacte afmetingen (772 mm lang) maken hem uitermate geschikt voor krappe ruimte. Hij kan maximaal één ton op de wielarmen en één ton op de vorken in dubbele-stapelaarmodus vervoeren. Het apparaat is daarom bestemd voor toepassingen met een gemiddelde dichtheid, zoals pallettransport, de bevoorrading van de schappen en het lossen van vrachtwagens.

De Duitse fabrikant benadrukt ook een verbeterde ergonomie, een hoge nauwkeurigheid bij het positioneren van de lading en een uitstekend zicht door de mast. Zoals alle pallettrucks en stapelaars van Crown is de nieuwe DS 3040 ook verkrijgbaar met lithium-ionbatterijen.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo