De Europese markt vertraagt niet

De trend die al in België was opgemerkt, blijkt zich nu ook op de rest van het continent te bevestigen: de verkoop van vrachtwagens in Europa blijft stijgen. De dalende transportbehoefte wordt hiermee dus enigszins tegengesproken.

Tijdens de eerste vier maanden van het jaar werden 6,1% meer trucks ingeschreven in vergelijking met diezelfde periode in 2018. Het gaat hierbij om 136.575 voertuigen. Alle grote markten behalve Spanje en Italië vertonen een groei, net zoals de Belgische markt. Bij de lichte bedrijfsvoertuigen is de trend gelijkaardig, daar zien we een toename van 5,9% in vier maanden.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo