Drie Scania’s op gas voor Vervaet Verhuis

Vervaet Verhuis, een specialist in bedrijfsverhuizingen uit Aalter, heeft twee Scania R410B4x2 CNG en één Scania P340B4x2 CNG aangeschaft. Met die vrachtwagens op aardgas wil de verhuisfirma onderstrepen dat ze duurzaamheid hoog in het vaandel draagt.

Vervaet Verhuis is de enige verhuisservice in België met VCA**-, ISO 9001- en ISO 14001-certificaten voor respectievelijk veiligheid, kwaliteit en milieu. Die milieubewuste aanpak leidde ook tot de aanschaf van de drie Scania’s op CNG. “We komen als verhuizers vaak in de binnenstad en dan is een milieuvriendelijk voertuig belangrijk”, zegt Commercieel Directeur Kurt Van Synghel. “De Scania CNG-vrachtwagen stoot minder CO2 uit en nauwelijks fijnstof. Bovendien is hij ook stiller dan andere vrachtwagens.”

De vrachtwagens van Vervaet Verhuis leggen jaarlijks tussen de 40.000 en de 60.000 kilometer af. “Dat is niet veel”, zegt Van Synghel. “Ze gaan dan ook minstens tien jaar mee voor we ze vervangen. Van de drie nieuwe Scania’s gaat het om één vervanging, de andere twee zijn extra voertuigen om ons wagenpark uit te breiden, waardoor de teller op 18 voertuigen komt.”

De wagens worden geleverd door Scania Drongen met een flexibel onderhoudscontract. Vervaet Verhuis kiest voor cabines met vijf zitplaatsen zodat niet enkel de chauffeur en de bijrijder maar ook drie extra verhuizers mee kunnen rijden naar de klant. De vrachtwagens zijn onder meer uitgerust met extra veiligheidsopties als dodehoek- en achteruitrijcamera’s.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo