Heylen Warehouses opent een logistiek centrum voor Broekman in Venlo

De Nederlandse logistiek dienstverlener heeft een nieuw magazijn van 53.000 m2 in Venlo ingehuldigd. Het magazijn is door de Belgische groep Heylen Warehouses gebouwd. Dit nieuwe gebouw voldoet aan de strengste normen voor de opslag van gevaarlijke stoffen.

Het nieuwe logistieke centrum van Broekman Logistics vervangt een voormalige farmaceutische productielocatie van DSM Pharma Chemicals. Om aan de strenge ADR-veiligheidsnormen te voldoen, is het gebouw sterk gecompartimenteerd en ontworpen om vloeistoflekkage te voorkomen: het gebouw is hiervoor volledig waterdicht tot een hoogte van 30 centimeter, ook bij de deuren.

In de toekomst zou de site 300 mensen in dienst moeten hebben.

Lees alles over Heylen Warehouses

Heylen Warehouses

video

Logistics.TV 22: Nieuwe Broekman Logistics Venlo warehouse (by Heylen Warehouses)

Een parel is het, dit gloednieuwe warehouse van Broekman Logistics, gerealiseerd door Heylen Warehouses. Deze logistieke hub werd gebouwd op de voormalige productielocatie van DSM Pharma Chemicals in Venlo en geldt als één van meest spraakmakende projecten binnen zijn soort. Broekman Logistics focust zich voornamelijk op de warehousing van verpakte chemicaliën. De totale warehouse oppervlakte […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo