Heylen Warehouses opent een logistiek centrum voor Broekman in Venlo

De Nederlandse logistiek dienstverlener heeft een nieuw magazijn van 53.000 m2 in Venlo ingehuldigd. Het magazijn is door de Belgische groep Heylen Warehouses gebouwd. Dit nieuwe gebouw voldoet aan de strengste normen voor de opslag van gevaarlijke stoffen.

Het nieuwe logistieke centrum van Broekman Logistics vervangt een voormalige farmaceutische productielocatie van DSM Pharma Chemicals. Om aan de strenge ADR-veiligheidsnormen te voldoen, is het gebouw sterk gecompartimenteerd en ontworpen om vloeistoflekkage te voorkomen: het gebouw is hiervoor volledig waterdicht tot een hoogte van 30 centimeter, ook bij de deuren.

In de toekomst zou de site 300 mensen in dienst moeten hebben.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo