Maatwerk bespaart kosten

De kosten van het exploiteren van een bedrijf optimaliseren en de dagelijkse operationele efficiëntie maximaliseren, dat is de missie van iOnLogistics. Dit bereiken ze met hun innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor magazijn en logistiek management. Ook Van Moer Logistics, uit de haven van Antwerpen, gebruikt al jaren het open source systeem iTOS van iOnLogistics. Alle goederen, van paletten tot rollen of van voeding tot staal, worden hiermee logistiek ondersteund.

Ultra configureerbare tool 

Voor haar warehouse site 1143 te Kallo, werd een nieuwe implementatie aangegaan. Met een duidelijke visie en een perfect zicht op de flow, heeft Van Moer Logistics met iTOS een aanzienlijke stap verder gezet. Van Moer was op zoek naar een ultra configureerbare tool voor haar ERP/WMS, waarbij alle vormen van maatwerk mogelijk waren. Voor haar klanten, zoals Danone en Milcobel, bieden zij nu met iTOS een logistieke realisatie van A tot Z: van scanning, traceerbaarheid, locatie, inventaris tot aan facturatie van de goederen.

In concreto

Niet alleen de eigen rapporten van Van Moer Logistics konden in iTOS geïmplementeerd worden, het hele systeem werkt als een open database model. Hierdoor ontstaat, onder meer via scanning, een compleet geautomatiseerde logistiek. De traffic en de traceability van de goederen verlopen veel vlotter dan vroeger en de grote flexibiliteit van iTOS biedt enkel voordelen. Het is dus niet moeilijk te geloven dat Van Moer al haar warehouseactiviteiten op iTOS heeft draaien.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo