Neem deel aan de Truck & Business Barometer!

De nieuwe editie van de Truck & Business Barometer, waarvan de resultaten online en in het nummer 269 van Truck & Business gepubliceerd zullen worden, zal rond de transportbehoefte draaien.

Is het einde van de economische cyclus ook bij de transportvolumes merkbaar? Wat is de huidige impact van de Brexit? Is het in die context nog steeds zo moeilijk om chauffeurs te vinden? Zijn de effecten van de strijd tegen de sociale dumping voelbaar? Het is aan u, transporteur, om het ons te vertellen.

Sinds 2005 geeft de Truck & Business Barometer ons tweemaal per jaar een inkijk in het reilen en zeilen van de wegtransportsector. Hiervoor hebben we echter wel uw medewerking nodig. Dankzij uw mening, en die van tientallen collega’s, kunnen we de vinger aan de pols van de sector houden. En we hechten veel belang aan uw informatie. Het is immers dankzij die gegevens dat we de inhoud van Truck & Business kunnen instellen op wat u echt bezighoudt.

Neem deel aan de Truck & Business Barometer

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo