Nieuwe diensten voor Logistics in Wallonia

De Waalse competiviteitspool voor de sector van transport en logistiek en mobiliteit lanceert dit jaar nieuwe diensten in de optiek van optimalisering van de supply chain en het verlagen van de milieu-impact.

Zo kunnen de bedrijven voortaan gebruik maken van logistieke audits onder de naam ‘Diagnostics 360’ waarbij alle logistieke processen onder de loep worden genomen. Die audits gaan gepaard met een diagnose van numerieke maturiteit. De bedrijven kunnen tevens profiteren van een begeleiding bij het verlagen van de ecologische voetafdruk via het programma ‘Lean & Green’ en de begeleiding bij het uitwerken van multimodale projecten met het programma ‘MultiModalWallonia’.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo