Skechers EDC, Euro-Trafic en Breuer-Peerboom winnen de Waalse Gazellen

De uitreiking van de Gazellen Transport & Logistics Wallonië vond gisteravond plaats, ter afsluiting van Best of Wallonia. Skechers EDC (Milmort), Euro-Trafic (Heppignies) en Breuer-Peerboom (Verviers) wonnen in de categorie grote, middelgrote en kleine bedrijven.

Breuer-Peerboom is gespecialiseerd in groupage in de Benelux, Noord-Frankrijk en Italië. Het bedrijf van de twee broers Breuer zag zijn omzet stijgen van 621.000 EUR naar 1.611.000 EUR tussen 2013 en 2017 en gebruikt nu een vloot van 15 voertuigen. In de categorie kleine bedrijven ging de tweede en derde prijzen naar Transport Feremans en Kesteloot Logistics.

Euro-Trafic heeft verschillende pijlen op zijn boog, waaronder gekoeld transport, groupage, uitzonderlijk transport en logistiek. De omzet steeg tussen 2013 en 2017 van 8,7 miljoen euro naar 13,2 miljoen euro en het wagenpark omvat momenteel 98 voertuigen. De tweede en derde plaats werden gewonnen door City-Trans en Hanneuse Transports.

Skechers EDC (het Europese distributiecentrum van het Amerikaanse schoenen- en sportkledingmerk) is voortdurend aan het groeien, aangezien een nieuwe uitbreiding van de infrastructuur nog steeds gepland is, terwijl een nieuwe fase van gebouwen net is voltooid. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van 128.000 m2. Tussen 2013 en 2017 steeg de omzet van het bedrijf van 21,7 miljoen euro naar 51,2 miljoen euro, waardoor Skechers EDC beter presteerde dan STEF Logistics Saintes en Jost Logistics.

De Gazellen Transport & Logistics Wallonië worden georganiseerd door Transportmedia in samenwerking met Trends Top en Easyfairs en met de steun van ING.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo