STEM NU. Wie wordt de Best Professional Pick-up 2019?

Wie wordt op 27 juni verkozen tot Best Professional Pick-up 2019? Breng nu uw stem uit!  Op 27 juni 2018 brengen TRANSPORTMEDIA, FEBIAC en TRAXIO de volledige LCV-markt in België samen. We willen hiermee de LCV-sector in een positief daglicht zetten en zijn beste vertegenwoordigers jaarlijks een moment van glorie bezorgen. Het evenement gaat door bij de Waerboomhof in Groot-Bijgaarden. Eén van de meest begeerde prijzen op de avond zal zonder twijfel de BEST PROFESSIONAL PICKUP zijn. En het zijn jullie, lezers van de site Transportmedia, die gaan stemmen voor jullie favoriete pickup, uit een lijst van de volgende 4 kandidaten: Ford Ranger, Mercedes X-Klasse, Renault Alaskan en Volkswagen Amarok.

Stem nu hier!

Stemmen kan tot 21 juni 2019 (23.59u).

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo