Thermo King stelt Trailer Assist voor

Thermo King breidt zijn Connected Solutions-portfolio uit met Trailer Assist, een datagestuurde oplossing voor opleggers.

Trailer Assist verzamelt gegevens van verschillende elektronische sensoren van een oplegger (et dus niet alleen van de koelgroep) en verwerkt deze in realtime met alarmen en gebeurtenislogboeken (via e-mail, sms of apps). Deze informatie is toegankelijk via een smartphone (met behulp van de TK Reefer-app en TKNotify), of online via het Thermo King TracKing-platform. Zo kunnen b.v. transportroutes worden geoptimaliseerd door gewichtsinformatie via asbelastingen te analyseren. Volgens TK wordt door proactief onderhoud toe te passen de uptime van het voertuig ook verbeterd.

Vanaf juli 2019 wordt het ook mogelijk om alle Trailer Assist-gegevens te delen met externe interfaces.

 

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo