blank

Total investeert in alternatieve brandstoffen

Total neemt deel aan Best of Wallonia met een veelheid aan producten. Op het programma staan alternatieve brandstoffen (GNC, GNL, GNL, HVO, waterstof, elektriciteit) en de EV Chargingherlaadkaart die toegang geeft tot het netwerk van Total servicestations en 80.000 elektrische laadpalen in Europa.

Maar er is tevens een dienstverlening (Easy Charging) voor raad en bijstand bij de elektrificatie van de vloot, met een compleet gamma aan herlaadmogelijkheden op het werk, thuis en onderweg, een mobiliteitsoplossing in het kader van de wet “Cash for Car” en een andere oplossing om het beheer van de opleggers te verbeteren via geolokalisering. Vermelden we nog de Passango box, die toegang geeft tot kortingen op verschillende autosnelwegen, Clearnox, een nieuwe generatie AdBlue, de Rubia Optima smeermiddelen, een nieuw gamma motoroliën voor zware bedrijfsvoertuigen, en Anac Pro, een nieuwe generatie van olieanalyse.

Lees alles over AS 24 Belgium

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo