Transport Impens overgenomen door AB Texel

Begin april nam de Nederlandse transportgroep AB Texel de onderneming Transport Impens uit Oostrozebeke over. Impens is gespecialiseerd in het transport van losgestorte agrarische producten.

Transport Impens stelt een twaalftal mensen tewerk en rijdt dagelijks in België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Nederland. AB Texel Group, met circa 1.700 medewerkers en een wagenpark van zo’n 1.100 trucks en 1.800 trailers, vervoert in deze landen eveneens losgestorte agrarische producten. Beide transportbedrijven werken al jaren nauw samen en rijden voor een groot deel voor dezelfde klanten.

Dirk Impens, directeur en eigenaar van Transport Impens: “We zijn een familiebedrijf en staan voor professionele en persoonlijke dienstverlening. Dit herkennen we bij AB, ondanks de grootte van het bedrijf. Het wordt voor mij tijd om terug te treden. Om de toekomst van Transport Impens zeker te stellen is de overname door AB voor mij een logische en geruststellende stap. Zowel wat betreft onze medewerkers als klanten. Onze dienstverlening wordt gegarandeerd en verder verbeterd.”

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo