Van den Braembussche koopt 14 Mercedes Arocs-voertuigen

Van den Braembussche, de bouwmaterialenspecialist uit Eeklo met vier dochterbedrijven, heeft onlangs zijn vloot vernieuwd en wel met veertien Mercedes Arocs-trucks.

De opening van nieuwe filialen die vaak de bouwmaterialenhandel met een betoncentrale combineren, zorgt ervoor dat het familiebedrijf sterk groeit. “Beton is als product meer regionaal gebonden dan bouwmaterialen. Voor de bouwmaterialen volgen we de werven van de klanten. Met het beton is dat omwille van praktische en financiële redenen niet mogelijk. Daarom bevinden onze bedrijven zich in een geografische driehoek. Elke driehoek beslaat een straal van 20 km rond het filiaal, om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen”, verklaart Filip Van den Braembussche.

Van den Braembussche werkt met 47 vrachtwagens (betonmixers of trucks voor de levering van materiaal) en heeft zijn eigen werkplaats. De recentste bestelling van voertuigen dient deels om het wagenpark uit te breiden. De bestelling betreft immers betonmixers maar ook trekkers voor betonmixers en trekkers en trucks voor leveringen met kraan.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo