Vansteeland Brugge strijdt voor titel ‘Beste After Sales team van Renault Trucks’

De internationale finale van de after-sales-wedstrijd van Renault Trucks RTEC gaat door op 19 juni in Lyon. Net als vorige keer worden de Belgische kansen verdedigd door het Sperto 2.0 team van Vansteeland Brugge.

Sinds januari staan ​​1.642 teams uit 86 landen tegenover elkaar in schriftelijke tests in de hoop een plaats in de finale te behalen. Het Sperto 2.0 team van Vansteeland Brugge is bij de laatste 24 beste teams en neemt vervolgens deel aan de grote finale die op 19 juni in Lyon wordt gehouden. Het team onder leiding van werkplaatsverantwoordelijke Stéphane Duquesnoy bestaat verder nog uit Martin Van Bever, Lieven Bruneel en Daan Demeulenaere.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo