Featured Video Play Icon

[VIDEO] OKT Sneltransport beloont elke chauffeur met een alles-in-één tankkaart

Chauffeur Egon Van Stekelenburg van OKT Sneltransport uit Oud-Turnhout heeft dagelijks zijn vast ritueel: een koffie drinken en tanken bij het Texaco tankstation in Vosselaar Noord. Met zijn GO tankkaart wordt tanken – en alles wat daarbij komt kijken – zo makkelijk mogelijk gemaakt. Het uitgebreide netwerk, de commercieel aantrekkelijke voorwaarden en de extra mogelijkheden zorgen ervoor dat de GO tankkaart ook voor uw organisatie de slimste keuze is.

De voordelen van de GO tankkaart op een rij:

  • Toegang tot meer dan 1.200 Esso, Texaco, Q8, Octa+, Maes en G&V tankstations in België en zelfs 4.000 tankstations in Europa
  • Lage kosten: slechts 0,45 € (excl. BTW) per pas, per maand en een éénmalige activatiebijdrage van €15 (excl. BTW) bij aanvang.
  • Korting op uw tankbeurten.
  • Alle aankopen van brandstof en optioneel carwash, motorolie, ruitensproeiervloeistof en shopartikelen op één periodieke verzamelfactuur.
  • Volledige controle via het webportaal, waar het o.a. mogelijk is om zelf kaarten te blokkeren, limieten in te stellen en transactieoverzichten in te zien. (24/7)
  • Handige GO tankkaart app met routeplanner naar een station in de buurt.
  • Extra diensten zoals CO2compensatie, BTW terugvordering en Tol-oplossingen.
https://youtu.be/2HcR47gIcq0

https://www.go-fuelcard.com/be-nl/

Bedrijfsinformatie

De GO tankkaart is geïntroduceerd door EG Group. EG Group bezit en exploiteert ruim 4.690 tankstations, die samen meer dan 26.000 medewerkers in dienst hebben. De stations zitten verspreid over 8 verschillende landen binnen en buiten de EU: het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland, België, Luxemburg, Italië en de Verenigde Staten.

Lees alles over GO tankkaart (WEX Europe Services (BE) BV)

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo