Bru-Systems wint de Best Innovation Van 2019

Bru-Systems, die de binneninrichtingen van System Edström en de Whelen verlichtingsplatformen importeert, won de prijs voor carrosserie- en interieurontwerp op de derde editie van de Best of Van.

Bru-Systems overtuigde de jury met een diagnose op afstand dat het mogelijk maakt om storingen van klanten op te lossen zonder dat een technicus zich hoeft te verplaatsen. Bru-Systems levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de productiviteit van haar klanten, omdat voertuigen minder lang stilstaan. Tijdens de juryvergadering liet Raf Bruneel, de enthousiaste baas van Bru Systems, zien hoe hij het systeem had geïnstalleerd in zijn demonstratievoertuig, dat voor de gelegenheid getransformeerd werd tot een mini mobiele werkplaats en een geconnecteerd kantoor.

Het podium wordt gecompleteerd door Mabo-Lifting (en de ingebouwde palletstapelaar) en Cargo Lifting (die een dubbele cabine Sprinter ontwierp met een platform dat meer dan 600 kg laadvermogen bespaart voor zijn klant BAM-Galère).

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo