De Ford Ranger wint de Best Professional Pick-Up

De tweede editie van de Best Professional Pick-Up wedstrijd bekroonde Ford met zijn Ranger. De meest verkochte pick-up in Europa heeft het van zijn drie concurrenten gehaald.

De nieuwste Ford Ranger combineert betere prestaties met een brandstofverbruik dat tot 9 % lager ligt. Het gamma motoren omvat nu de 2.0 EcoBlue biturbodiesel met 213 pk en 500 Nm koppel, evenals een nieuwe automaat met tien verhoudingen. Opvallend zijn tevens de standaard Pedestrian Detection, Intelligent Speed Limiter en Active Park Assist. Ook het topmodel Ranger Wildtrak en de luxueuze Ranger Limited kunnen uitpakken met nieuwe voorzieningen, waaronder een ‘easy lift’-kofferklep. Met zijn toonaangevende doorwaaddiepte van 800 mm en zijn bodemvrijheid van 230 mm werd de nieuwe Ranger ontworpen om zelfs de meest extreme terreinen in alle comfort het hoofd te bieden. Die terreincapaciteiten worden aangevuld met een sleepvermogen tot 3.500 kg en een uitzonderlijk laadvermogen tot 1.252 kilogram.

De lezers van de site Transportmedia konden stemmen voor hun favoriete pick-up, uit een lijst van de volgende vier kandidaten: Ford Ranger, Mercedes X-Klasse, Renault Alaskan en Volkswagen Amarok.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo