H.Essers neemt Hoefnagels over

H.Essers heeft het Nederlandse bedrijf Gebroeders Hoefnagels Transport overgenomen. CEO Gert Bervoets heet de 222 medewerkers van Hoefnagels en zaakvoerders Jan en Aloys Hoefnagels van harte welkom binnen de Limburgse groep.

Gebroeders Hoefnagels Transport is een familiebedrijf opgericht in 1943. Haar vloot telt 155 trekkers en het omzetcijfer behaalt 25 miljoen euro. Deze overname (onder voorbehoud van de goedkeuring van de mededingingsautoriteiten) zal het marktaandeel van H. Essers in Nederland aanzienlijk verhogen en met die toevoeging aan capaciteit zal H.Essers voor de groeiende niche van infrastructuurlogistiek markt beschikken over 389 trucks en 869 trailers. “Met deze overname worden we marktleider in de Benelux voor de logistieke dienstverlening voor alle bouw-, infrastructuur- en nutsbedrijven. We sluiten niet uit dat er meer overnames zullen volgen in de toekomst. H.Essers blijft openstaan voor alle mogelijkheden die onze strategische positionering in de markt verder kunnen verstevigen,” aldus Gert Bervoets.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo