Katoen Natie koopt 59 LAG-opleggers

Katoen Natie heeft 59 kiepende bulkopleggers ingekocht bij LAG Trailers. Die worden in België en in Nederland ingezet.

In België gaat het om een uitbreiding van de vloot met 17 eenheden, terwijl in Nederland de focus eerder lag op de verjonging van het wagenpark. Purchase Engineer Tom Brouwers motiveert de keuze als volgt: “Katoen Natie heeft een goede verstandhouding met LAG Trailers. Dankzij de gekende kwaliteit en ervaring in bulkopleggers is de keuze voor ons evident. Een andere meerwaarde is de service-capaciteit die LAG ons kan voorleggen.”

Op vraag van Katoen Natie werden een groot aantal sensoren en veiligheidstoepassingen geïntegreerd in de voertuigen. Iedere oplegger is voorzien van oa. het Safe parking single-systeem, een naderingschakelaar en steunpootsensoren.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo