M.E.L.S. gaat voor drie Scania S 450

Bij M.E.L.S in Hamme worden twee Scania S 450 trekkers in gebruik genomen. Hun gepassioneerde chauffeurs mogen met de nieuwe trekkers de weg op met al even nieuwe walking floor trailers.

M.E.L.S is een familiebedrijf met drie takken: recyclage, containerverhuur en vervoer voor derden. Voor die laatste tak worden nu twee nieuwe Scania trekkers ingezet gekoppeld aan een walking floor trailer. “Wij zijn een hecht team met een veertigtal chauffeurs, die leven voor hun beroep”, zegt zaakvoerder Tanja De Schepper. “De twee chauffeurs die met de nieuwe Scania’s zullen rijden zijn hier al lang in dienst en gepassioneerd door hun vak en door het Zweedse merk. Vandaar onze keuze voor de Scania’s.”

Ondanks het feit dat overnachten héél sporadisch gebeurt bij M.E.L.S. is er gekozen voor het topmodel met de volledig vlakke vloer. “We willen onze chauffeurs alle comfort geven om hun werk te doen en hen een goed bed geven om te rusten tijdens hun pauzes”, zegt Tanja De Schepper. De zaakvoerder steekt niet weg dat de keuze voor een S-cabine ook is ingegeven om nieuwe chauffeurs aan te trekken. Door de constante groei kan M.E.L.S  altijd extra chauffeurs gebruiken…

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo