MB Groupe versterkt zijn structuur

MB Groupe (Thimister-Clermont) heeft Christophe Tasset aangenomen als operationeel directeur. De Luikse entiteit (die MB Transport en MB Manutention omvat) beschikt nu over een managementstructuur die in lijn is met haar nieuwe ambities.

MB Groupe is de afgelopen jaren sterk gegroeid in industriële goederenbehandeling door middel van een tweede bedrijf, MB Manutention, opgericht in 2014 en dat nu een omzet heeft van 4,5 miljoen euro. Naast de oprichter Michel Bronlet en zijn zoon Vincent, brengt Christophe Tasset (37 jaar oud) 15 jaar ervaring in de goederenbehandeling (eerst bij Mondia en daarna 12 jaar bij Havart).

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo