Motrac neemt Lauwers Heftruck Service over

Motrac Handling & Cleaning heeft haar positie in België verstevigd met de overname van branchegenoot Lauwers Heftruck Service. De firma uit Dottenijs wordt de derde vestiging van Motrac in ons land.

Alle activiteiten van Lauwers worden voortgezet onder de naam Motrac. De vestiging, die al een ruime expertise in used Linde-vorkheftrucks heeft, zal de Oost- en West-Vlaamse markt alsook de Henegouwse regio servicen.  “Lauwers geniet een uitstekende reputatie”, zegt Filip Van Kelecom, CEO Motrac. “Bovendien is het gloednieuw pand in Dottenijs, gelegen tussen Kortrijk en Doornik, zowel ruimtelijk als technologisch voorbereid op de toekomst met alle mogelijke faciliteiten en voorzieningen voor een optimale dienstverlening naar de eindgebruiker”.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo