Opslag- en kantoorruimte te huur bij de Haven van Brussel

De Haven van Brussel beschikt over een groot kantoren- en magazijnencomplex vlakbij het kanaal, de ring en het stadscentrum, ideaal gelegen in de hoofdstad In het TIR Logistics centre wordt maar liefst 160 000 m² aan opslag- en kantoorruimtes ter beschikking gesteld aan bedrijven en kmo’s die hun activiteiten in Brussel verder willen ontwikkelen, met mogelijkheid tot douaneafhandeling van goederen. De oppervlaktes zijn modulair in functie van de wensen van de gebruiker. Het TIR is gelegen vlakbij de waterweg, waardoor bedrijven die dat willen deze kunnen gebruiken via het stedelijk overslagcentrum in het Vergotedok. Voor de opslagruimten zijn er ook loskaden voorzien voor alle types voertuigen. Met het TIR wil de Haven van Brussel slimme multimodale stadsdistributie stimuleren. Goederen die aangeleverd worden via de waterweg of de weg kunnen zo opgeslagen, herverpakt en met kleinere voertuigen verdeeld worden naar hun eindbestemming in het stadscentrum, waar momenteel nog te veel vrachtwagens rondrijden. De kantoren (van 25 tot 300 m²) en opslagruimten (van 75 tot 10 000 m²) worden verhuurd aan zeer competitieve en degressieve prijzen naargelang de oppervlakte. Meer informatie via dit formulier of bij de commerciële directie van de Haven van Brussel via +32 2 421 66 31 of per mail op rent@port.brussels.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo