Patrick Van der Aa (Ford) is de LCV Manager of the Year 2019

De derde keer was de goede voor Patrick Van der Aa (Commercial Vehicle Sales & Marketing Director bij Ford), die de titel van LCV Manager of the Year won op het Best of Van evenement. Op de lijst van winnaars van deze wedstrijd volgt hij Etienne Rondeau op.

Patrick Van der Aa is in dienst bij Ford BeLux sinds 1986. Hij heeft eerst gewerkt in verschillende verkoop- en marketingfuncties en werkte tussen 1999 en 2005 als expat bij Ford of Europe in het Verenigd Koninkrijk. Tussen januari 2005 en juni 2015 leidde Patrick de afdeling Aftersales bij Ford BeLux. Sinds 1 juli 2015 is hij Directeur Verkoop en Marketing voor lichte bedrijfsvoertuigen, en sinds een paar weken is hij ook aangesteld als voorzitter van de LCV-sectie binnen Febiac. In deze hoedanigheid volgde hij ook een zekere Etienne Rondeau op, die de vorige winnaar van de LCV Manager was!

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo