[VIDEO] Ecocombi’s, na de test

Tweede Live Studio opgenomen op Best of Wallonia: een debat tussen een federatie en twee transporteurs over piloottesten met ecocombi’s in België. Rond de tafel: een transporteur die aan de test heeft deelgenomen (Van Mieghem), een transporteur die de sprong niet heeft gewaagd (Luc Beyers) en Febetra (Philippe Degraef).

Volgens Laurent Van Mieghem (Van Mieghem) zijn de eerste resultaten erg positief, zowel wat de omvang als de lagere CO2-uitstoot betreft. Luc Beyers van zijn kant, had de haalbaarheid van het project bestudeerd, maar vond dat de problemen nog te zwaar doorwogen, vooral omdat de Brusselse Ring niet integraal toegankelijk is. En Philippe Degraef bevestigt dat de voorwaarden voor verbindingstrajecten in Vlaanderen nog erg beperkend zijn…

Video bekijken

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo