blank

A.J. Veurink wil met Actros extra chauffeurs aantrekken

A.J. Veurink heeft voor de eerste keer in haar lange geschiedenis Mercedes trekkers gekocht. Er komen elf nieuwe Actros 1945 LS de vloot vervoegen, en de transportfirma uit Roeselare wil met deze vrachtwagens namelijk gekwalificeerde chauffeurs aantrekken en zijn rendement verhogen.

“Service is waar wij het verschil maken”, vertelt CEO Sandro Paravizzini. “Dit vereist natuurlijk wel enige flexibiliteit en vooral een enorme inzet van onze chauffeurs. We willen ze blijven motiveren om elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven. Tegelijk zouden we ons team graag met enkele extra krachten uitbreiden. Helaas vissen alle transportbedrijven in dezelfde kleine vijver. Een mooi loon volstaat al lang niet meer om nieuwe medewerkers aan te trekken. Vandaar dat we besloten om comfort, veiligheid en duurzaamheid als troeven uit te spelen. Dat verklaart waarom we dit jaar 11 van onze 47 trucks door nieuwe voertuigen vervangen. Omdat we de markt wilden aftoetsen, vroegen we alle constructeurs een voertuig voor te stellen dat het best aan onze vereisten voldeed, los van enige budgettaire vereisten”, verklaart operations manager Karel Van der Beken. Na een proefrit met de Actros waren Sandro Paravizzini en Karel Van der Beken helemaal overtuigd.

Uiteindelijk viel hun keuze op de Actros 1945 LS met luchtgeveerde BIG Space cabine. “Een bewuste keuze om extra personeel aan te trekken. We geven onze mensen de vrijheid om zelf het tijdstip van vertrek te bepalen. Dankzij de Actros kiezen velen om in de avond te starten. Zo vermijden ze files en kunnen ze de nacht comfortabel doorbrengen in de buurt van het leveringsadres”, legt Sandro Paravizzini uit.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo