Bakker Belgium opent nieuw DC voor Delhaize in Boom

Bakker Belgium, onderdeel van Greenyard, heeft een akkoord gesloten met Goodman. Vanaf eind 2019 wordt Goodmans Boom Logistics Centre de nieuwe uitvalsbasis van Bakker voor de distributie van groenten en fruit voor Delhaize in België.

Eerder dit jaar sloot Bakker Belgium een strategische overeenkomst met Ahold Delhaize Belgium, waarbij Bakker Belgium de toegewijde dienstverlener van Delhaize wordt voor verse groenten en fruit in ons land.

Bakker Belgium zal in het najaar van 2019 22.881m² magazijnruimte verhuren. Er zal extra kantoorruimte en parkeergelegenheid ontwikkeld worden. “We zijn trots om Bakker Belgium te kunnen ondersteunen in deze fase van zijn groei en zullen nauw met het bedrijf blijven samenwerken naarmate het verder groeit”, besluit Sara Van Hoecke (Country Manager Goodman Belgium).

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo