Een stabiele markt voor Volkswagen CV

Tijdens het eerste halfjaar van 2019 heeft Volkswagen Commercial Vehicles wereldwijd 259.400 lichte bedrijfsvoertuigen verkocht. Dat is exact hetzelfde aantal als tijdens dezelfde periode vorig jaar. De Europese markt is licht gestegen (+ 1,4%) en dit vooral dankzij de mediterrane landen.

Het is dankzij de Crafter dat Volkswagen CV zijn verkoop op peil kan houden, want daar zien we een toename van 34,9% ten opzichte van het eerste halfjaar van 2018 (36.100 voertuigen). De Transporter daarentegen kent een terugval van 3,5%. De pick-up Amarok scoort het slechtste (-9,2% met 37.200 voertuigen).

Lees alles over AUTO NATIE GROEP

AUTO NATIE GROEP

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo