H.Essers wordt hoofdsponsor Truck Grand Prix in Zolder

De Belgische manche van het FIA European Truck Racing Championship (ETRC) gaat voortaan de wereld rond onder de naam H.Essers Truck Grand Prix. Hierdoor wil de Limburgse transportgigant naamsbekendheid vergroten… en nieuwe chauffeurs vinden.

“We streven een dubbel doel na: de naamsbekendheid van H.Essers vergroten en tegelijk daarmee de instroom van chauffeurs vergemakkelijken. De FIA Truck Grand Prix is een perfect instrument om aan employer branding te doen. H.Essers moet de eerste naam zijn die te binnen schiet bij kandidaat chauffeurs,” aldus HR director transport Eddy Schrijvers van H.Essers.

De H.Essers Truck Grand Prix gaat door op 14 en 15 september in Zolder.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo