Nissan werkt zijn Navara bij

Nissan heeft zijn Navara bijgewerkt. Op de agenda: ‘efficiëntere’ dieselmotor, nieuwe versnellingsbak, verhoogd laadvermogen, nieuwe technologie aan boord.

De vernieuwde Navara is voorzien van een 2,3-liter dieselmotor (120 en 140 pk) die volgens de fabrikant ‘efficiënter’ is: het voertuig verbruikt minder (6,9 l/100 km) voor CO2-uitstoot vanaf 182 g/km. Dankzij de montage van twee turbo’s in plaats van één heeft de basismotor 22 Nm meer trekkracht (nu 425 Nm). De motor is gecombineerd met een nieuwe manuele 6-versnellingsbak die in Europa is geproduceerd. Een automatische 7-versnellingsbak is ook beschikbaar. De nieuwe Navara is uitgerust met de tweede generatie van de 5-link achterwielophanging.

Nissan wijst er ook op dat de King Cab-versie een verhoogd laadvermogen biedt van 55 tot 95 kg (tot 1165 kg), afhankelijk van de uitvoering en uitrusting. Het laadvermogen van de Double Cab neemt toe met 54 tot 114 kg (afhankelijk van de specificatie).

Een andere nieuwe voorziening is Intelligent Trailer Sway Assist. Dit nieuwe systeem anticipeert op het slingeren van de aanhanger op basis van de bewegingen van de Navara om zijn verticale as. Andere standaarduitrusting: Intelligent Emergency Braking, Hill Start Assist, Hill Descent Control en Intelligent Around View Monitor 360°. Tot slot is er het nieuwe NissanConnect-systeem met Alliance In-Vehicle Connectivity (A-IVC) voor nieuwe toepassingen.

Lees alles over DE WITTE

DE WITTE

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo