[VIDEO] Ontdek de 100% Transport & Logistieke Job Day by TL Hub

Na een succesvolle eerste editie gedurende Best of Wallonia (Namen), organiseert TL Hub by Transportmedia op donderdag 17 oktober 2019 zijn tweede 100% Transport & Logistieke Job Day te Antwerp Expo (hall 3).

https://youtu.be/opw2YY0bAJM

Kandidaten zullen met de steun van VDAB uitgenodigd worden op basis van de behoeften van de ingeschreven werkgevers. Tussen de reeds ingeschreven bedrijven kunnen we alvast volgende bedrijven vinden: Rotra Forwarding, Delhaize, Bolloré Logistics, Group GTS, Aertssen, Decathlon, DHL Freight, Lineas, Colruyt Group, Decathlon, Ninatrans, DHL Global Forwarding, Euroports, Tabaknatie, Manuport Logistics, Distrilog, Coca-Cola European Partners, Square City en Xtra Interim & Selectie.

Let op: de Job Day is bijna uitverkocht. Wenst u als bedrijf deel te nemen? Stuur dan snel een e-mail naar Dries D’Huys via dries.dhuys@tl-hub.be.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo