Stoneridge lanceert een antistartsysteem

De truck starten zonder eerst de chauffeurspas in de digitale tachograaf te steken, is een fout die je zuur kan opbreken. Met D-Ignition biedt Stoneridge nu een bakje aan waarmee dit probleem verleden tijd wordt.

Het D-­Ignition bakje van Stoneridge is eenvoudig met plug&play achter de tachograaf te installeren. Het zorgt ervoor dat het voertuig niet kan starten als de chauffeurspas niet is ingegeven. Het werkt met alle digitale tachografen op de markt en er kan een alcoholtest worden op aangesloten. In geval van nood is het mogelijk om een PIN-code op de tachograaf in te geven zodat de truck toch kan starten.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo