TVH neemt het Britse IPS over

TVH Parts Holding (TVH), leverancier van onderdelen en accessoires voor material handling, industriële en landbouwmachines, heeft de aandelen gekocht van het Britse bedrijf Indepedent Parts & Service Ltd (IPS), verdeler van onderdelen voor hoogwerkers en stempelplaten.

Deze overname biedt het in Waregem gevestigde TVH de mogelijkheid om “de technische expertise en de positie op de Britse markt gevoelig te verhogen”, luidt het in het persbericht. TVH en IPS blijven voorlopig gewoon verder werken in afwachting van verdere samenwerking en integratie. TVH had eerder als IPS France (2014) en IPS Australia (2015) overgenomen. Dominiek Valcke, CEO van TVH Parts: “Door de overname van IPS zullen we onze technische expertise en commerciële kennis op het vlak van onderdelen voor hoogwerkers verder kunnen uitbouwen. Door onze krachten te bundelen zullen onze klanten kunnen genieten van meer technische kennis en ondersteuning en uiteraard ook van een groter productengamma.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo