Volvo Trucks: een app om je truck beter te leren kennen

De app Truck Start werd ontwikkeld door Volvo Trucks Netherlands, in samenwerking met RMMBR, en is ook al bij ons te verkrijgen. Het principe: de chauffeur op een ludieke manier alles over zijn vrachtwagen en de vernieuwingen ervan te laten ontdekken, zodat die er sneller en makkelijker leert mee om te gaan.

Truck Start is gebaseerd op micro-learnings en virtuelerealiteitervaringen en werkt als een mobiel spel. De app zet de chauffeurs aan tot een correcte, veilige en comfortabele rijstijl en geeft hem een betere controle over de truck. Door pedagogische werkwijzen en fleetmanagementsystemen te combineren, sleepte de app al de 3de prijs in de wacht in de categorie “Best Learning Technology Project”.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo