Volvo Trucks en Renault Trucks zullen in Europa niet meer samenwerken

De opname van Renault Trucks en Volvo Trucks in Volvo Group heeft niet de verhoopte resultaten opgeleverd. In België zijn ze al een jaar van elkaar gescheiden en die scheiding wordt vanaf januari 2020 op het hele Europese grondgebied doorgezet. Alleen de netwerken van concessiehouders van de twee merken blijven onveranderd.

Volvo Group Trucks hoopt dat die scheiding voor beide merken positief zal zijn, zowel wat betreft de klantendienst als de commerciële vleugel. Volvo Group Trucks wil zo zijn positie op de Europese markt verstevigen.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo