CNG/LNG Heverlee officieel geopend

Er wordt al een paar weken LNG getankt in Heverlee, maar het CNG/LNG station op de E40 is nu officieel geopend.

Dit CNG/LNG station is het resultaat van een samenwerking tussen EG Group (die het Esso-station van Heverlee uitbaat), Drive Systems en de Europese Commissie, die de bouw mee financierde via haar ‘Connecting Europe Facility’. Wex Fleet Belgium tenslotte zal met haar GO tankkaart mee het gebruik van CNG en LNG bij bedrijven gaan stimuleren.

Specifiek voor het station in Heverlee is de combinatie van LNG en CNG, met bovendien de mogelijkheid om specifieke CNG trailers te vullen en dit CNG te leveren aan ‘off-grid’ CNG stations. Philippe Desrumaux, manager van Drive Systems: “Door ons concept ‘CNG Connect’ kunnen we CNG aan stations leveren die geen aansluiting op het gasnet hebben, en dit op een flexibele en efficiënte manier”.

Lees alles over GO tankkaart (WEX Europe Services (BE) BV)

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo