De vooruitzichten voor de werkgelegenheid in de Transport-/Logistieke sector blijven stabiel

Volgens de ManpowerGroup Barometer zullen de werkgevers uit de Transport- en Logistieke sector in België in de loop van het vierde kwartaal blijven aanwerven, zij het op een gematigder tempo.

4% van de ondervraagde Belgische werknemers zijn van plan om hun personeelsbestand tegen het einde van het jaar uit te breiden. Niemand verwacht dat hij werknemers zal moeten ontslaan. 93% van de werkgevers voorziet geen enkele verandering. Ondanks de onzekerheden op zowel nationaal als internationaal politiek en economisch niveau, zijn die resultaten stabiel ten opzichte van het vorige kwartaal. Philippe Lacroix, Managing Director van ManpowerGroup BeLux, stelt niettemin vast dat de interimjobs tijdens de maand juli zijn gedaald en dat de werkgevers uit de Transport-/Logistieke sector voorzichtiger lijken te worden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo